Koffie met Eigen Etiket

Wanneer u opzoek bent naar een origineel relatiegeschenk, cadeau of eigen koffie dan hebben wij voor u de perfecte oplossing: een koffie met een eigen etiket!

Koffie met Eigen Etiket

Persoonlijk advies

Van de branding van de koffie tot het laten bedrukken van de zak, wij hebben het gehele proces in eigen huis! Of u nu op zoek bent naar een single origin, unieke blend, robusta of arabica. Er zijn vele mogelijkheden waarin wij u graag persoonlijk adviseren.

Een koffieblend afgestemd op jouw doelgroep?

Private label koffie is de laatste jaren sterk gegroeid. Bij Koffiemasters nemen wij kwaliteit als uitgangspunt. Die kwaliteit uit zich in de koffie die wij branden, de manier van verpakken, de flexibiliteit en de service die wij leveren en onze apparatuur! Interesse? Neem dan snel contact met ons op.

Uw eigen ontwerp gebruiken

U heeft zelf al een etiket ontworpen die u op de zak van uw koffie wilt laten drukken? Perfect! Wij zorgen er vervolgens voor dat de verpakking bedrukt wordt. Stuur uw logo (300 dpi) met tekst en het gewenste soort/aantal zakken naar: eigenetiket@koffiemasters.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Een wijnetiket laten ontwerpen

Beschikt u nog niet over een ontwerp voor een etiket? Geen probleem? De creativiteit van onze ontwerpers is eindeloos, samen met u creëren zij het gewenste etiket. Stuur een e-mail naar eigenetiket@koffiemasters.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Heb jij altijd van je eigen koffiemerk gedroomd?

Hoogstaande kwaliteit die van de plukking tot aan de uiteindelijke branding worden gerealiseerd. Koffiemasters werkt samen met partners die dit alles mogelijk maken. Zo bouwen wij voort aan een transparante keten die duurzame relaties mogelijk maakt voor onze partners, koffieboeren en de klanten.