Over Koffiemasters

Koffiemasters heeft maar één doel en dat is zorgen dat alle koffieliefhebbers in Nederland een fantastische kop koffie kunnen drinken.

Wij concentreren ons dan ook maar op één ding: absolute top koffie’s aanbieden tegen eerlijke prijzen! Dankzij een scherp inkoopbeleid en een uiterst efficiënte bedrijfsvoering kunnen wij dit gezamenlijk voor u realiseren. Bij ons geen: fysieke winkels, dure vertegenwoordigers of deelnames aan koffie evenementen. Al deze besparingen hebben één groot voordeel: wij investeren dit in de koffie en daarmee in u!

De lekkerste koffies!

Onmogelijk aanslepen van de juiste de koffie, voor op het juiste moment? Dat is bij ons niet nodig! 24 uur per dag kunt u op Koffiemasters uw order plaatsen en binnen een dag heeft u de koffie in huis. In onze donkere koffiekamers heeft u de keus uit een rijk assortiment koffie’s. Wij proberen daarnaast een zo rijk mogelijk aanbod te geven. Daarom blijven wij opzoek gaan naar nog exclusievere koffie’s!

Onze historie

Als echte koffieliefhebbers begon ons avontuur hoog in de bergen in Tanzania waar wij van dichtbij mocht meemaken wat het echte verhaal is achter koffie. Daarmee werd koffie voor ons het Zwarte Goud. In deze pure vorm besloten wij de oversteek aan te gaan en niet alleen onszelf maar ook Nederland te voorzien van koffie zoals zij is bedoeld. Puur, eerlijk, maar vooral geweldig goed van smaak. Om ons klanten te bedienen besloten we in zee te gaan met enkele merken die dienen als het fundament, deze bieden het platform om uiteindelijk in de toekomst meer exclusieve koffie’s  te mogen aanbieden.

Authordoor Sebastian, Zwart-Goudzoeker bij Koffiemasters